Lousma VIP Experience

Lousma
VIP Experience

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

120'

ΚΟΣΤΟΣ

150€

ΑΤΟΜΑ

1

Η θεραπεία Lousma VIP Experience ξεκινά με ένα χαλαρωτικό ποδόλουτρο με ιαματικά άλατα και αιθέρια έλαια και συνεχίζει με την κορυφαία φροντίδα σώματος Black Hammam, η οποία περιλαμβάνει εφαρμογή σε όλο το σώμα του Μαροκινού μαύρου σαπουνιού. Το μαύρο σαπούνι περιέχει ελαιόλαδο και πάστα μαύρης ελιάς και είναι εμπλουτισμένο με αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου, κάτι το οποίο χαλαρώνει σώμα και πνεύμα. Συνδυάζεται με μασάζ απολέπισης με παραδοσιακό γάντι κετσέ και σαπουνοθεραπεία σώματος & κεφαλής με γάλα γαϊδούρας, που προσφέρει φρεσκάδα και ενυδάτωση. Στη συνέχεια ακολουθεί θεραπεία μασάζ της επιλογής σας από τους έμπειρους θεραπευτές μας, σε ξηρό χώρο και express θεραπεία προσώπου για άμεση ενυδάτωση και λάμψη.

Καθώς ολοκληρώνεται η εξαιρετική εμπειρία της θεραπείας Lousma VIP Experience, αισθάνεστε όχι μόνο αναζωογονημένοι και ενισχυμένοι σε κάθε κύτταρο του σώματός σας, αλλά και βυθισμένοι σε μια ευεργετική αίσθηση ηρεμίας και ευεξίας. Ο συνδυασμός τεχνικών που περιλαμβάνονται σε αυτή την μοναδική θεραπεία αφήνει το δέρμα σας απαλό και λαμπερό, ενώ η χαλάρωση που προσφέρει επαναφέρει το πνεύμα σας σε έναν καταπραϋντικό κόσμο ισορροπίας και ελευθερίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Deep Tissue

Το Μασάζ των εν τω βάθει Iστών ή αλλιώς Deep Tissue Massage είναι μία έντονη και βαθιά θεραπευτική χειρωνακτική μάλαξη, που προσφέρει άμεσα μια ιδιαίτερα ανακουφιστική αίσθηση πλήρους αναζωογόνησης και ευεξίας.

Διάρκεια: 60’

Κόστος: 65€

Black Hammam

Με αυτή την ειδικά σχεδιασμένη θεραπεία, απολαμβάνετε μία υπέροχη αίσθηση εξαγνισμού και αναζωογόνησης τόσο στο σώμα όσο και στο πνεύμα.

Διάρκεια: 50’
Κόστος: 80€

Relaxing Massage

Η χαλαρωτική μάλαξη αποτελεί μια εξαιρετικά απολαυστική και αναζωογονητική θεραπεία, ιδανική για την αντιμετώπιση της μυϊκής κόπωσης και της φυσικής εξάντλησης.
Διάρκεια: 60’

Κόστος:  60€  50€