Σχετικά με εμάς

Το Lousma Hammam & Spa πήρε το όνομά του από τα βυζαντινά λουτρά, γνωστά και ως «Lousma», και έχει πάνω από μια δεκαετία επιτυχημένης παρουσίας στον τομέα της ομορφιάς και της ευεξίας.

Από την αρχαιότητα, τα λουτρά και τα ατμόλουτρα χρησιμοποιούνταν για τη θεραπεία και την πρόληψη τραυματισμών του σώματος, καθώς και ως χώροι κοινωνικής αλληλεπίδρασης, ευεξίας και χαλάρωσης.

Ως εκ τούτου, καθώς επιθυμούσαμε να συνδυάσουμε τα οφέλη της ανατολίτικης φιλοσοφίας με τις δυτικές τεχνικές, δημιουργήσαμε έναν πολυτελή και μοναδικό χώρο στην καρδιά της Αθήνας, ιδανικό για χαλάρωση, αναζωογόνηση, ανακούφιση από πόνους και ανακούφιση από το άγχος της καθημερινότητας.

Στο Lousma Hammam & Spa μπορείτε να απολαύσετε μια μοναδική σειρά από θεραπείες που θα καταπραΰνουν, θα θρέψουν και θα αναζωογονήσουν ακόμη και τα πιο κουρασμένα σώματα. Μεταξύ των θετικών αποτελεσμάτων των θεραπειών μας είναι η χαλάρωση του μυϊκού συστήματος, η μείωση της αρτηριακής πίεσης, η αποβολή των τοξινών, η μείωση της κυτταρίτιδας και ο καθαρισμός του δέρματος.

Οι έμπειροι θεραπευτές μας παρέχουν πάντα εξαιρετικές υπηρεσίες χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα προϊόντα για μια απόλυτη θεραπεία σώματος και ο συνδυασμός των γνώσεων, της εμπειρίας και της ευγένειάς τους θα προσφέρει άμεσα ευεργετικά αποτελέσματα στο μυαλό και το σώμα σας.

Κλείστε το ραντεβού σας και απολαύστε μια ξεχωριστή εμπειρία!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Byzantine Bath

Αφεθείτε στη γαλήνη και τη γλυκιά ζεστασιά του ατμοσφαιρικού χώρου του χαμάμ μας, με τον επιβλητικό μαρμάρινο πάγκο, τα τρεχούμενα νερά, τις παραδοσιακές βρύσες και γούρνες.
Διάρκεια: 30’
Κόστος: 35€

Imperial Hammam

Αφεθείτε σε απολαυστικές τελετουργίες που ξυπνούν και τις πέντε αισθήσεις, σε μια απρόσμενη εμπειρία περιποίησης από τους έμπειρους θεραπευτές μας.

Διάρκεια: 45’

Price: 65€ 50€

Αρωματοθεραπεία

Η αρωματοθεραπευτική μάλαξη συνδυάζει τα οφέλη του χαλαρωτικού μασάζ με τις ευεργετικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων.

Διάρκεια: 60’

Price: 70€ 55€