Ο Χώρος

Δημιουργήσαμε ένα χώρο ιδιαίτερης αισθητικής και προσεγμένο σε κάθε του λεπτομέρεια, ζεστό και φιλικό, καλαίσθητο, πολυτελή και σύγχρονο, με άψογες και υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις, σε προνομιακή τοποθεσία, στο Κολωνάκι στο κέντρο της Αθήνας.
Επικοινωνια

Premium Experience.

Lousma Hammam & Spa

Υπηρεσίες

Μέσα στη μέρα ή πριν τη βραδινή σας έξοδο στην πόλη, τώρα, μπορείτε να αφεθείτε στη φροντίδα των έμπειρων και εξειδικευμένων θεραπευτών μας, να συνδυάσετε τις θεραπείες ξηρού χώρου (μία πλήρη γκάμα τεχνικών μασάζ και θεραπειών αισθητικής προσώπου και σώματος), με αυτές του υγρού χώρου (την ανεπανάληπτη εμπειρία του παραδοσιακού χαμάμ).

Να επιλέξετε και να απολαύσετε κάποια από τα ειδικά διαμορφωμένα πακέτα χαλάρωσης και αναζωογόνησης για γυναίκες, άντρες, ζευγάρια ή παρέες, αλλά και να τα χαρίσετε στους αγαπημένους σας.

Η Φιλοσοφία

Το Lousma Hammam & Spa δημιουργήθηκε για να προσφέρει στους Αθηναίους και στους επισκέπτες της πρωτεύουσας μία όαση εκλεπτυσμένης πολυτέλειας, που συνδυάζει την άριστη εξυπηρέτηση, τις ασυναγώνιστες υπηρεσίες και τις προσιτές τιμές, με τις θεραπευτικές πρακτικές των προγόνων μας. Μία ολοκληρωμένη εμπειρία αναζωογόνησης και ευεξίας, με έμφαση στην ολιστική και προσωπική προσέγγιση, εμπνευσμένη από την ελληνική “συνταγή” του ευ ζην.

Ολοκληρωμένα Πακέτα

Lousma Hammam & Spa

Συνδυάστε υπηρεσίες χαμάμ, με ποδόλουτρο, μασάζ της επιλογής σας και mini θεραπεία προσώπου. Θα σας χαρίσει την αίσθηση της απόλυτης χαλάρωσης και ευεξίας.