Χαρίστε μια μοναδική εμπειρία βασιλικής φροντίδας στους αγαπημένους σας! 

Ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και εντυπωσιάστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, προσφέροντάς τους δώρα εμπειρίας, υπέρτατης χαλάρωσης, ευεξίας, βασιλικής περιποίησης, φροντίδας και ομορφιάς.

Πρωτοτυπήστε και δώστε τους την ευκαιρία να βιώσουν τη μυστηριακή τελετουργία, την απολαυστική παράδοση και τις ευεργετικές ιδιότητες των λουτρών της αρχαίας Ελλάδας, της ξεχασμένης σήμερα, αλλά αγαπημένης συνήθειας των προγόνων μας, που σίγουρα αξίζει να επαναφέρουμε στη ζωή μας.

Χαρίστε τους χρόνο και στιγμές μακριά από τα καθημερινά άγχη, σωματικής και πνευματικής αναζωογόνησης, την “πολυτέλεια” να μυηθούν στα μυστικά του Eυ ζην με την αρχαιοελληνική έννοια.

7 Δεκεμβρίου, 2022

#Lousma
#Spa
#Hamam
#Life

Όλα ξεκινούν με ένα θερμό καλωσόρισμα από εμάς.

Φωτογραφία από το επίσημο Portfolio μας

Κάθε μία από τις ειδικά σχεδιασμένες για γυναίκες, άνδρες και ζευγάρια, θεραπείες του Lousma Hammam & Spa, μπορεί να αποτελέσει το ιδανικό και πλέον πρωτότυπο δώρο για κάθε περίσταση.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε μία ή περισσότερες από τις υπηρεσίες μας (ή ένα χρηματικό ποσό, που θα αντιστοιχεί σε κάποια ή κάποιες από αυτές) και να την/τις προσφέρετε ως Gift Card στο/η σύντροφό σας, σε κάποιο φίλο ή φίλη σας, στους συγγενείς ή στους συνεργάτες σας.

Δώρα εμπειρίας και βασιλικής φροντίδας για τους αγαπημένους σας!

Εύκολα, γρήγορα και από την άνεση του σπιτιού σας μπορείτε να πάρετε μια πρώτη ιδέα, μελετώντας τις διαθέσιμες επιλογές μέσω του website μας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά (210 7251878) ή μέσω e-mail (info@lousma.gr) μαζί μας, έτσι ώστε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το δώρο, που θα ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες και τις προτιμήσεις του αγαπημένου σας προσώπου ή που θα ταιριάζει καλύτερα στην εκάστοτε περίσταση.

Lousma.gr 2022

Οι αφορμές, για να χαρίσετε ένα δώρο εμπειρίας σε κάθε άνθρωπο που είναι σημαντικός για εσάς, είναι πολλές:

H ονομαστική γιορτή ή τα γενέθλιά του, η επέτειος σας ή η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η γιορτή της Μητέρας ή της Γυναίκας, ένα σημαντικό επίτευγμα ή γεγονός στη ζωή του, όπως η αποφοίτηση, η προαγωγή, ο γάμος του, η νέα σας συνεργασία, οι γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Σκέφτεστε κάτι καλύτερο από ένα δώρο πραγματική έκπληξη, με ιδιαίτερη συναισθηματική αξία, ενδεικτικό της αγάπης ή της εκτίμησης σας, που θα μπορεί να απολαύσει σε χρόνο που θα επιλέξει, μόνος/η ή και μαζί σας, στο κέντρο της Αθήνας;

Τρόποι προσφοράς δώρου / Gift Card
  • Έχετε τη δυνατότητα να παραλάβετε εσείς προσωπικά τη Gift Card από το χώρο μας και να τη δώσετε ιδιοχείρως στο αγαπημένο σας πρόσωπο.
  • Μπορούμε να στείλουμε εμείς με courier το δώρο σας / Gift Card απευθείας στο άτομο που θέλετε να το χαρίσετε.
  • Μπορείτε να παραλάβετε από εμάς, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τη Gift Card και να τη στείλετε ηλεκτρονικά ή να τη δώσετε προσωπικά στο άτομο που θέλετε.
  • Αν επιλέξετε, προσωπική παράδοση από εσάς (με παραλαβή από το χώρο μας) ή αποστολή μέσω courier από εμάς, υπάρχει δυνατότητα -εφόσον το επιθυμείτε- να συνοδεύσουμε το δώρο σας / Gift Card και με μία ευχητήρια κάρτα ή μία ανθοδέσμη ή ένα κουτί πολυτελή σοκολατάκια.
  • Η πληρωμή του δώρου / Gift Card, που θα διαλέξετε μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά, είτε στο χώρος μας, αν επιλέξετε να παραλάβετε εσείς τη Gift Card από το Lousma Hammam & SPA.
Χρήσιμες πληροφορίες και λεπτομέρειες

Παραλαμβάνοντας το αγαπημένο σας πρόσωπο ή ο/η συνεργάτης σας το δώρο του / Gift Card θα πρέπει να έχει υπόψη του ότι:

 

  • μπορεί να ενημερωθεί για τις λεπτομέρειες του δώρου που του χαρίσατε ή τις προσφερόμενες υπηρεσίες (αν η Gift Card αντιστοιχεί σε χρηματικό ποσό), μέσω του website μας. Αν χρειαστεί επιπλέον πληροφορίες και καθοδήγηση μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά ή μέσω e-mail μαζί μας και να ζητήσει να μιλήσει με το αρμόδιο άτομο ή το θεραπευτή.
  • η ισχύς του δώρου / Gift Card που του χαρίσατε είναι τετράμηνη και ότι καλό είναι να κλείσει όσο το δυνατόν συντομότερα ραντεβού, έτσι ώστε να απολαύσει άμεσα και χωρίς άγχος το δώρο σας.
  • μπορεί -κατόπιν συνεννόησης μαζί μας- να αλλάξει το δώρο σας / Gift Card ή να σας ζητήσει να το κάνετε εσείς, αρκεί να μην έχει λήξει η τετράμηνη ισχύς του.
  • υπάρχει δυνατότητα να παρατείνει τη διάρκεια του δώρου σας / Gift Card, με την προϋπόθεση ότι θα το φέρει αυτοπροσώπως στο χώρο του lousma Hammam & SPA, πριν από την ημερομηνία λήξης της τετράμηνης ισχύς του.